Zasebni prostori

OD NAROČILA DO IZDELAVE: kako poteka proces in kaj lahko pričakujete

Že imate dobro izdelano predstavo o tem, kakšno poslikavo si želite imeti v svojem bivalnem okolju?

Po naših izkušnjah je najbolje, da izhajate iz lastnih želja – vaših prostočasnih dejavnosti, najljubših počitniških destinacij, najljubših živali,... Lahko si pomagate tudi s fotografijami, izrezki iz revij, časopisov,... To vam bo pomagalo »oslikati« svojo željo. Če pa še vedno ne  boste mogli izraziti svojih želja, smo več kot kvalificirani, da vam pri tem pomagamo.

Izbirate lahko med neštetimi opcijami – od celotnih poslikav sten, do preciznih, miniaturnih poudarkov na določenih delih prostora, ki jih želite poudariti in so za vas pomembni kot t.i. »lovilci pogledov«. V "GALERIJI POSLIKAV" si lahko ogledate primere posameznih izvedb. Izbirate lahko med poslikavami različnih dimenzij in motivov po vaših željah.

poslikava kopalnice
Unikatna poslikava stene v kopalnici

1. KORAK: izbira motiva in kontakt na 041 650 895 ali info@odpikedoslike.com.

2. KORAK: sestanek in posvet na mestu, kjer naj bi bila izvedena poslikava. S seboj bomo prinesli slikovni material, preko katerega bomo lažje našli skupno rešitev načrtovane poslikave. Skice, ki jih prinesemo s sabo, bodo vodilo za naše komuniciranje, saj tudi sami poznate reklo: »Slika pove več kot 1000 besed.«.

3. KORAK: v primeru, da vam bo naše delo všeč, vam bomo glede na zahtevnost projekta podali tudi predračun izdelave poslikave. V tej fazi naročanja je navada predplačilo, ki obsega tretjino vrednosti naročila. To nam zagotavlja resnost vašega naročila, mi pa z njim krijemo stroške, ki nastanejo ob pripravi samega naročila.

4. KORAK: priprava stene/zidu/površine, na kateri bo poslikava

izvedba poslikave - na izbiro so vam različne dimenzije in motivi po vaših željah ter različni načini slikanja (realistično, iluzionizem; stilizirano, ilustracije, risanke, stripi; abstraktno,...)

plačilo preostalih dveh tretjin.

In nato boste uživali v ambientu, ki bo zdaj bogatejši za podobe iz vaših sanj.