Delavnica SLIKANJE Z OLJEM v naravi, Travnik pred Gruberjevo palačo, Ljubljana (12 šol. ur)

Delavnica SLIKANJE Z OLJEM v naravi, Travnik pred Gruberjevo palačo, Ljubljana (12 šol. ur)

Delavnica SLIKANJE Z OLJNIMI BARVAMI na platno (12 šolskih ur)

OPOMBA: prostih še 6 mest.


Delavnica bo izvedena, če bomo do 20.7. prejeli vsaj 5 prijav.

LOKACIJA: na travniku pred Gruberjevo palačo (Zvezdarska ulica 1), Ljubljana

PRIČETEK
: ponedeljek, 25.7.2011 ob 10:00 *

TRAJANJE: 25.7. - 28.7.2011, 4 srečanja po 3 šolske ure (10:00 - 12:15); v primeru slabega vremena se po dogovoru z mentorico delavnica prestavi na naslednji dan (pon. - pet.)

OSNOVNE INFO.:

* primeren za vse, tako za začetnike kot za tiste z že nekaj slikarskimi izkušnjami
* število udeležencev v skupini: največ 6.


VSEBINA:

Delavnica SLIKANJE Z OLJNIMI BARVAMI na platnu  se bo odvijala na travniku pred Gruberjevo palačo, na lokaciji, kjer se odvijajo tudi dejavnosti (razstave) Zavoda za kiparstvo.

Prvi dan se bomo posvetili risbi, ki je predpogoj za dobro naslikano olje. Tako bomo pod prijaznim mentorstvom mentorice preverili našo risarsko kondicijo in se postopoma lotili slikanja izbranega motiva z oljem. Sam travnik sredi mesta in zanimiva arhitektura okolice omogočata zadostno bero motivov: izbrali si bomo enega, ki ga bomo slikali ves čas trajanja delavnice. Realistično slikanje zahteva slikanje v etapah; spoznali bomo 2 principa slikanja: lazurno in pastozno - v ta namen nam bosta na razpolago 2 platni. Majhno število udeležencev omogoča individualno delo in več komunikacije z mentorico, ki vam bo na razpolago glede vseh vprašanj v zvezi z oljem: od osnovnega spoznavanja tega slikarskega medija, načinov slikanja, praktičnih nasvetov,... Risalna deska, ki jo boste prejeli 1. dan delavnice, in vam bo služila tudi kot podlaga za platno, ostane vaša tudi po koncu tečaja.

* Priporočamo, da s seboj na delavnico prinesete zložljivo slikarsko stojalo, v nasprotnem primeru pa imate risalno desko in platno lahko naslonjeno tudi v  naročju oz. na drugo podlago, tako da stojalo ni nujen pripomoček za delo.


MATERIAL ZA UPORABO NA TEČAJU:


* risalna deska (70 x 50 cm) - ostane vaša tudi po koncu delavnice
* svinčnik HB, radirka, šilček
* čopiči za olje
* oljne barve
* laneno olje

* medij za slikanje
* 2 platni
* lončki, krpice
* lepilni trak

PRIJAVA:

Izpolnite obrazec (kliknite tu) ALI pa nam spodaj naštete podatke (tisti, zapisani z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI SO OBVEZNI, sicer vaše prijave kot pomankljive ne bomo upoštevali) pošljite na naš e-naslov: info@odpikedoslike.com.

Po potrjenem pričetku delavnice (ko bomo prejeli vsaj 5 prijav) bomo na vaš naslov poslali račun za plačilo delavnice. Ko bo ta poravnan, bo vaša prijava tudi dokončna in boste imeli zagotovljeno mesto na delavnici; v primeru, da račun za plačilo delavnice ne bo poravnan do pričetka delavnice (pri obročnem plačevanju mora biti v tem času poravnan 1. obrok), bomo vaše mesto oddali naslednjemu zainteresiranemu.

1) IME  in PRIIMEK, starost

2) NASLOV

3) TELEFONSKA ŠTEVILKA

4) E-MAIL NASLOV

5) VRSTA TEČAJA IN TERMIN, NA KATEREGA SE PRIJAVLJATE

6) IZBRANI NAČIN PLAČILA (glejte 3 možnosti spodaj)

7) morebitna dodatna vprašanja


CENA in PLAČILO DELAVNICE:

Cena delavnice je 115,00 €. Vanjo je že všteta uporaba vsega materiala (glejte zgoraj), ki ga bomo potrebovali za izvedbo; risalna deska ostane vaša tudi po koncu tečaja.

V prijavi prosimo navedite izbrani način plačila. Na voljo so vam trije:

1. plačilu v enkratnem znesku: 115,00 €
2. plačilo v enkratnem znesku s 5 % popustom za vse, ki so že obiskovali katerega izmed naših tečajev, kar znese za plačilo: 109,25 €
3. plačilo na 2 obroka - kar znese 57,50 €/obrok


* PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO, DA GLEDE NA ŠTEVILO PREJETIH PRIJAV PRERAZPOREDIMO TERMINE DELAVNIC.


ZA VSE DODATNE INFORMACIJE NAM PROSIMO PIŠITE NA: info@odpikedoslike.com. HVALA.

Nazaj