Aktualno

S ponosom vas vabimo na otvoritev razstave naše tečajnice Maje Andrič z naslovom "Sonce in sence", ki se bo zgodila v sredo, 8. novembra ob 19.00 v prostorih Zavoda Iskriva na Rimski 2b v Ljubljani. Za glasbeni program bo poskrbel saksofonist Bojan Zupančič.

Vsi skupaj bomo poskrbeli, da bomo preživeli lep in prijeten večer, ki bo namenjen povezovanju iskrivih idej naših gostiteljev in čarobnih podob naše Maje. ;)

Res je. 2.10.2014 se bo pričel naš Začetni tečaj risanja (21 šol. ur) v Središču Rotunda, na Destradijevem trgu 11 v Kopru. Več informacij o tečaju, programu, prijavi, ... najdete tule: http://www.odpikedoslike.com/tecaj/139

Vabljeni, veselimo se srečanja z vami! :)

Foto: Risba s svinčnikom, Martin M., 2014

 

slika: /www.google.si/maps/

Ja, res je. Končno smo našli primeren prostor za našo šolo in res smo zelo veseli, da se že v septembru vidimo tam. Našli nas boste za Bežigradom, na Vojkovi 63 (zemljevid), v modri stavbi poleg Ministrstva za obrambo. Nasproti je Telekomova poslovna stavba, na drugi strani Ekonomska fakulteta in veliko parkirišče. Naš atelje je v pritličju, levo od glavnega vhoda.

(foto ŠOLT, www.zavod-solt.si)

Mimo vozi avtobus št. 20, smer Stožice. V bližini pa so postajališča avtobusov št. 6, 8, 11 in 21.

 

Hkrati se iskreno zahvaljujemo Osnovni šoli Ledina, ki je bila naš domicil zadnjih nekaj let.